Sint en Kerst Shoppen

1

Janzen elk 2e product 50%korting m.u.v. Giftset &C en special edition

2

Janzen Cadeaupakket 10% korting

3

Stapelkorting op Belleza violeta

4

Sunday Brush tot 40% korting

5

Parfums voor slecht €9,95 

Waanzinnige kortingen op tientallen producten bij La Belleza Kim!

Ja, wij geven tijdelijk waanzinnige kortingen op tientallen producten uit ons assortiment. Verwen uw geliefden, kennissen, collega’s of uzelf met deze (h)eerlijke producten!

U bent van harte welkom op zaterdag 2 december, 2023 om uw ideale pakket samen te stellen met onze selectie van producten met korting.

✔️Janzen elk 2e product 50%korting m.u.v. Giftset &C en special edition
✔️Janzen Cadeaupakket 10% korting
✔️Stapelkorting op Belleza violeta
✔️Sunday Brush tot 40% korting
✔️Parfums voor slecht €9,95

Janzen elk 2e product 50%korting m.u.v. Giftset &C en special edition

Profiteer van deze eenmalige tijdelijk korting, en geniet van tientallen geuren en producten uit de welbekende productlijnen van Janzen. Wees er snel bij, dit is een tijdelijk actie.

Janzen Cadeaupakket 10% korting

Geeft u liever een cadeau aan uw geliefde, familie, kennis of gewoonweg aan uzelf? Pak dan snel uw korting met het uitgebreide cadeaupakket!

Stapelkorting op Belleza violeta

Ja, u leest het goed! Ook op Belleza violeata artikelen kunt u tijdelijk uw stapelkortingen pakken! Voor deze hoge kwaliteit huidproducten bent u bij ons aan het juiste adres! En voor een beperkte tijd kunt u dat voor ongekend lage prijzen inslaan!

Sunday Brush tot 40% korting

De titel zegt voldoende! Zoekt u specifiek naar Sunday Brush? Dan mogen wij u nu adviseren om dat tegen gereduceerd tarief in te kopen, maar wacht niet te lang, want op = op.

Parfums voor slecht €9,95

Heerlijk! Een lekkere geur én dat voor een scherpe prijs! Wie wil dat nu niet? Kies zelf uit tientallen opties, en geniet zelf van de heerlijke geuren, of geef het als cadeau!

Verzeker uzelf van één of meerdere kortingen!

Een reservering vooraf is altijd slim, u bent dan van harte welkom bij La Belleza Kim!

Meldt uzelf aan voor 2 december 2023

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.