Home Treatment

Wat is er fijner dan even me-time? Creëer je eigen thuis wellness met onze fantastische home treatments. Volledig samen te stellen naar wens.

Is jouw behandeling komen te vervallen maar wil jij er wel graag stralend uitzien? Dan heb ik de oplossing! Haal de specialist in jezelf naar boven met deze home treatments. Deze sets zijn eventueel aan te vullen met een kit om de wenkbrauwen te verven.

– Micellair water 50ml
– Orange vitamine scrub
– Orange vitamine mask
– Vitamine e day/night creme 30ml
Prijs: €20,00
– Vitamine e foam 50ml
– Face scrub
– Hyaluron boost ampul
– Intensive argan mask
– Vitamine e day/night creme 30ml
Prijs: €25,00
– Argan foam 50ml
– Face scrub
– Retinol A ampul
– Profesioneel collageen boost masker
– Argan day creme 30ml
Prijs: €30,00

Home Treatment

Naast je dagelijkse huidverzorging en mini behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken. Hierdoor laat je afvalstoffen sneller uit je huid verdwijnen en hydrateer je van binnenuit de huid. Extra vitamines zijn nu een must, net zoals gezond eten en voldoende beweging. Let op met suikers deze zijn niet alleen slecht voor je gezondheid maar tasten ook je elastine en collagene vezels aan. Je huid kan van suikers ook heel onrustig worden.

Start met goede reiniging

Elke ochtend en avond start je het verzorgingsritueel met een goede reiniging. Dit kan zijn met een milk en lotion, een foam, miccelair water en eye make-up remover.

Vervolg met oogproduct

Na de reiniging breng je eerst je oogproduct aan rondom de oogcontour (alleen op het harde gedeelte) en evt. op je frons en rondom je mond.

Daarna serum of ampul

Hierna een serum of ampul en de dag of nachtverzorging.

Tip: gebruik een zonnefilter

  Overdag is het raadzaam met dit weer om een extra zonnefilter te gebruiken. Ook is het beter om in de avond producten te gebruiken met retinol omdat deze gevoelig is voor UV straling.

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.