Schoonheidsspecialist in Waalwijk

Ik ben Kim Bouwens, gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 2012. Schoonheidssalon La Belleza Kim is een sfeervolle en professionele salon. In mijn salon staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Ik bied u graag kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kijk rustig eens rond op de website om te zien wat schoonheidssalon La Belleza Kim u allemaal kan bieden. Wilt u graag nog wat meer informatie over de behandelingen of heeft u andere vragen dan ben ik telefonisch of per email bereiken. Ik hoop graag uw vertrouwen te winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Veelgestelde vragen

Om een afspraak te maken bij La Belleza Kim kunt u contact opnemen via de gegevens onderaan iedere pagina. Indien er niet wordt opgenomen wordt u op een later tijdstip terug gebeld. Mailen is uiteraard ook mogelijk.

Als u vanwege omstandigheden de afspraak niet na kan komen, dient u dit 24 uur voor afspraak te melden. Alleen bij extreme gevallen kan hier een uitzondering op worden gemaakt.

U kunt bij La Belleza Kim zowel pinnen als contant betalen.

Het kan voor komen dat prijzen stijgen of dalen, er wordt geprobeerd dit zo snel mogelijk te verwerken op de website. Prijsveranderingen zijn zichtbaar bij het kopje ‘behandelingen’. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen via de gegevens onderaan iedere pagina.

Voor het harsen wordt geadviseerd de haren minimaal 1 cm lang te laten. Indien de haren korter zijn kan de hars niet goed plakken waardoor haartjes blijven zitten.

Er wordt altijd gestreefd naar het beste voor de klant. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons bereiken via de gegevens die onderaan iedere pagina staan. Vervolgens wordt geprobeerd uw behoeften zoveel mogelijk te realiseren.

Schoonheidsspecialist waalwijk

Schoonheidsspecialiste

Bij La Belleza Kim krijgt u een totale oplossing voor uw huid. De belangrijkste voordelen staan hier voor u op een rij.

Hoge kwaliteit van producten

De productlijn van Belleza Violeta is exclusief en van een hoge kwaliteit. De verschillende producten voor de huid, het gezicht en de spieren zorgen voor een optimale verzorging. U kunt tijdens de behandelingen vragen naar de verschillende mogelijkheden van de producten van Belleza Violeta.

Vrijblijvend advies

Bij La Belleza Kim kunt u vrijblijvend om advies vragen, wij helpen u graag mee aan een optimale huidverzorging. Ieder huidtype is anders, en daardoor is het belangrijk voor ieder individu een advies op maat te geven. Tijdens de behandelingen bij La Belleza Kim wordt gestreefd naar een optimale kwaliteit, maar dat is slechts de helft. De huidverzorging na de behandeling is van net zo groot belang. Daarom wordt altijd geprobeerd om de klant ook na de behandeling een advies op maat te bieden.

Rustgevende omgeving

Buiten de eerder genoemde voordelen garanderen wij een ontspannen omgeving waarin u in alle rust kunt genieten van de behandeling zodat u helemaal tot uzelf kunt komen, bij La Belleza Kim, schoonheidsspecialist Waalwijk.

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Klanten aan het woord

Susilla via Facebook

“Voel me altijd weer helemaal super als ik een behandeling heb gehad. Heel erg vriendelijk, goede behandelingen en een mooie salon!”

Irma via Facebook

“Het is een momentje voor jezelf. Puur ontspannen door zo’n fijne gezichts behandeling. Top.”

Anne via Facebook

“Heerlijke behandeling gehad bij Kim! Super, ik ga zeker nog een keer.”

Manon via Google

“Hier kan je echt ontspannen en word je met alle vriendelijkheid en profesisonaliteit geholpen. Het is gezellig en leuk om hier naar toe te gaan!!”

Mariëlle via Facebook

“Heerlijke behandelingen voor een mooie betaalbare prijs. Prachtige salon.”

Femke via Facebook

“Na een drukke dag een heerlijke en ontspannende behandeling ondergaan!! Zeker voor herhaalbaar vatbaar”