Glycol behandeling

Wanneer u de huidstructuur van uw huid wil verbeteren kunt u kiezen voor een glycol behandeling. Om het beste resultaat te behalen wordt deze behandeling vaak in kuur verband gegeven. Hiervoor is ook een speciale kuur aanbieding. De behandeling wordt dan één maal per week een aantal weken op rij uitgevoerd.

Opties glycol behandeling

Wil je de conditie van je huid verbeteren omdat je last hebt van een vette onzuivere huid? Of juist omdat de huid vlekkerig en grauw is? Dan is de glycolbehandeling de oplossing. Daarnaast heeft glycolzuur een positieve invloed op het verouderingsproces van de huid. Na een glycolzuur peeling zal de conditie van de huid sterk verbeteren en zal de huid werkstoffen beter kunnen vasthouden.

Deze behandeling is geschikt voor

·         Verstopte huiden

·         Grove huidstructuur

·         Grove poriën

·         Volwassen acne

·         Onzuivere huid

·         Doffe, droge huid

·         Fijne lijntjes en rimpels

·         Zonbeschadiging

Oppervlakkige pigmentvlekken

– Reinigen
– Glycol Peeling 10%/20%/50%
– Uitreinigen (verwijderen onzuiverheden)
– Detox mask
– Vitamine serum
– Eindverzorging

Kosten: € 57,50

Tijdsduur: 60 minuten

Een salicylzuur peeling is een wat mildere peeling dan de glycolzuurpeeling. Omdat de salicylzuur de huid niet verdunt is deze beter geschikt voor de zonnigere periode en de gevoeligere huid. Salicylzuur is vet oplosbaar en kan hierdoor diep in de poriën dringen. Deze peeling kan heel goed gebruikt worden bij de behandeling van acne.

– Reinigen
– Salicylzuur Peeling 3%
– Uitreinigen (verwijderen onzuiverheden)
– Detox mask
– Vitamine serum
– Eindverzorging

Kosten: €50,00

Tijdsduur: 60 minuten

Glycol behandeling Waalwijk

Aanvullende informatie

Het nut van glycol behandelingen

Glycolzuur stimuleert tevens het collageen in de diepere huidlagen, waardoor na de behandeling een mooie gladde en heldere huid met fijne textuur zichtbaar is. Deze peeling kan ook regelmatig gebruikt worden bij hyperpigmentatie, vlekken en het herstel van een doffe huid.De glycol peeling van BellezaVioleta bestaat uit concentraties van fruitzuren uit suikerriet.

Regelmatige kuren verbeteren het resultaat

Om het beste resultaat te behalen wordt deze behandeling vaak in kuur verband gegeven. Hiervoor is ook een speciale kuur aanbieding. De behandeling wordt dan één maal per week een aantal weken op rij uitgevoerd.

Uw huid word dagelijks bloot gesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Let op met zonlicht

Belangrijk om te weten is dat u gedurende de kuur of één week na de behandeling er rekening mee moet houden dat uw huid kwetsbaar is voor zonlicht. Wij adviseren daarom ook deze tijd SPF factor 30 te gebruiken over uw dag verzorging. Ook mag u geen gebruik maken van de zonnebank.

glycol behandeling waalwijk

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.