Glycol behandeling

Wanneer u de huidstructuur van uw huid wil verbeteren kunt u kiezen voor een glycol behandeling. Om het beste resultaat te behalen wordt deze behandeling vaak in kuur verband gegeven. Hiervoor is ook een speciale kuur aanbieding. De behandeling wordt dan één maal per week een aantal weken op rij uitgevoerd.

Opties glycol behandeling

Geschiktheid glycol behandeling

Deze behandeling is geschikt voor

·         Verstopte huiden

·         Grove huidstructuur

·         Grove poriën

·         Volwassen acne

·         Onzuivere huid

·         Doffe, droge huid

·         Fijne lijntjes en rimpels

·         Zonbeschadiging

Oppervlakkige pigmentvlekken

Inhoud glycol behandeling

Inhoud glycol behandeling

-Reinigen
-Glycol peeling
-onzuiverheden verwijderen
-masker
-Serum
-Dag/nacht verzorging

Kosten: € 43,00

Tijdsduur: 60 minuten

Glycol behandeling Waalwijk

Aanvullende informatie

Het nut van glycol behandelingen

Glycolzuur stimuleert tevens het collageen in de diepere huidlagen, waardoor na de behandeling een mooie gladde en heldere huid met fijne textuur zichtbaar is. Deze peeling kan ook regelmatig gebruikt worden bij hyperpigmentatie, vlekken en het herstel van een doffe huid.De glycol peeling van BellezaVioleta bestaat uit concentraties van fruitzuren uit suikerriet.

Regelmatige kuren verbeteren het resultaat

Om het beste resultaat te behalen wordt deze behandeling vaak in kuur verband gegeven. Hiervoor is ook een speciale kuur aanbieding. De behandeling wordt dan één maal per week een aantal weken op rij uitgevoerd.

Uw huid word dagelijks bloot gesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Let op met zonlicht

Belangrijk om te weten is dat u gedurende de kuur of één week na de behandeling er rekening mee moet houden dat uw huid kwetsbaar is voor zonlicht. Wij adviseren daarom ook deze tijd SPF factor 30 te gebruiken over uw dag verzorging. Ook mag u geen gebruik maken van de zonnebank.

glycol behandeling waalwijk

Neem contact op