Massage

Een massage is op de eerste plaats lekker en ontspannend, maar daarnaast is het ook nog eens wetenschappelijk bewezen dat een massage je gezonder maakt. Toch wordt een massage nog vaak uitgesteld en dit om verschillende redenen. Maar  af en toe een massage ondergaan is goed voor zowel uw lichaam als uw geestelijke gezondheid.

Opties massages

Onder de massages vallen drie soorten massages die u kunt kiezen bij La Belleza Kim: de klassieke massage, de anti-cellulitis massage en een scrub massage.

Mogelijkheden klassieke massage

Rug 
Tijdsduur: 30 minuten
Kosten: €30,00

Gehele lichaam (Rug, armen, benen voor en achter, nek en schouder)
Tijdsduur:60 minuten
Kosten: €50,00

Inhoud van de anti-cellulitis massage

Om een goed resultaat te behalen adviseren wij u om de behandeling in een kuur verband te starten in 6 tot 10 behandelingen. U realiseert het beste resultaat door de eerste 6 sessies kort op elkaar te ondergaan.

De kosten bedragen €22,50 per 20 minuten.

Thuis advies
Wij adviseren om de huid tijdens de kuur drie maal per week goed te scrubben om de doorbloeding te blijven stimuleren. Daarnaast de professional herbal thermo therapie contour balsem dagelijks voor een optimaal resultaat.

massage waalwijk

Klassieke massage

Ontspanning

Een massage kan een lichaam tot volledige ontspanning brengen. U moet even helemaal niks en u kan alleen maar ontvangen. Doordat u volledig tot ontspanning komt zal dit ook uw nachtrust bevorderen. Naast het ervaren van een ontspannen gevoel heeft een massage ook effect op de hersenen. Een massage kan er voor zorgen dat u helderder kan denken, en u zich  beter kunt concentreren. Een massage zorgt er ook voor dat u onderdrukte emoties loslaat.

Stress

Bij het aanraken en masseren van de huid ontstaat er een hormoonstof genaamdoxytocine. Deze stof zorgt ervoor dat u een fijn gevoel krijgt en het stressniveau in uw lichaam daalt. Daarnaast krijgt u er een beter humeur van, doordat lichaam en geest nauw aan elkaar verbonden zijn. U zult beter in uw vel zitten na een massage.

Spieren

Door het masseren van de spieren ontstaat er een betere bloedcirculatie in de spieren. Dit betekent dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en een spier zich sneller herstelt.

Immuunsysteem

Tijdens een massage kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en kan het lichaam dus ook sneller voedingsstoffen weer opnemen. Hierdoor zal een genezingsproces versnellen. Doordat het lichaam sneller voedingsstoffen kan opnemen krijgt u meer energie. Dankzij dit proces zal de weerstand van het lichaam hoger worden, waardoor u minder snel ziek wordt.

Anti-cellulitus massage

Dit is een intensieve massage op de plaatsen waar de cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd voorkomt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn benen, heupen, billen en buik. Deze massage techniek is niet geheel pijnloos.

Cellulite kun je herkennen aan bobbelige structuur in de huid. De meest voorkomende oorzaak van cellulite is een verstoring van het bindweefsel. De vetcellen blazen zich op door een slechte stofwisseling. De afvalstoffen kunnen niet worden afgevoerd met als gevolg verslapping van het bindweefsel. De opgeblazen vetcellen komen klem te zitten en duwen het verslapte bindweefsel naar buiten, met als gevolg een zichtbare en gevoelige bobbeligehuid.

Door verschillende massagetechnieken pakken we de cellulite grondig aan. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en verlies je centimeters.U zult met de massage technieken geen gewicht verliezen. De anti-cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht.

Het resultaat

 Zichtbare vermindering van cellulite

Verbetert de microcirculatie

Verjonging van de huid en algemene huidconditie

Minder last van vermoeide benen

Centimeterverlies

 Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel

Valt sneller af in combinatie met sporten

Neem contact op