Janzen

Janzen brengt huisgeuren en bodyproducten in 6 unieke parfum-lijnen. Ontstaan in Grasse, verzameld over de hele wereld en gerealiseerd in Nederland. De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest.

CEDAR & SANDALWOOD 

Grey 04 CEDAR & SANDALWOOD

AARDS
Een ongerept bos – zuiver en met zeldzame nuances. Hars en houtsnippers, atlasceder en van Australisch sandelhout in combinatie met guayacan en teakhout.

BERGAMOT & TONKA BEANS 

BERGAMOT & TONKA BEANS

RIJKDOM
Fris-warm, een intuïtieve mix van licht en intens. Levendig bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.

EXOTIC FLOWERS & SAFFRON 

Brown 51 EXOTIC FLOWERS & SAFFRON

OPTIMISME
Pure luxe in een geur die plaats en tijd reset.De aandacht van warm amber, vermengd met stoer saffraan, kruiden en exotische bloemen.

PATCHOULI & BLUE CEDAR

Bleu 33 PATCHOULI & BLUE CEDAR

INTUÏTIE

Hout en fruit, met een natuurlijk zoetje & zuurtje. Ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus.

JASMINE & YLANG-YLANG 

Fuchsia 69 JASMINE & YLANG-YLANG

LIEFDE
Pure verleiding – zacht en teder. Bloemblaadjes en exotische essences.Witte bloemen, waaronder jasmijn, samen met zachte gardenia, anjer en de verleiding van ylang-ylang.

FRESH ROSE & MANDARIN

Orange 77 FRESH ROSE & MANDARIN

GELUK
Een lange zomerdag, onweerstaanbaar zinnenprikkelend. >Bloemen, fruit en vanille… de hartstocht van jasmijn en roos. Met een vleugje kokosnoot, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout.