Diamondbrasie behandeling

Een diamondbrasie behandeling maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine.

Opties diamondbrasie behandeling

Het grote voordeel van een diamondbrasie behandeling is dat het al snel een mooi resultaat geeft. U kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om uw huid een flinke boost te geven en voor een nog beter resultaat.

Geschiktheid behandeling

De diamondbrasie behandeling is geschikt voor
– bij een rijpere en of verslapte huid, fijne lijntjes en rimpeltjes
– een doffe vermoeide en slecht doorbloede huid
– een onzuivere huid, bij grote poriën en een rokershuid
– acne, (acne) littekens en striae
– ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie
– hyperkeratose

DIamand brasie

Inhoud diamandbrasie 
-Reinigen
-DiamondBrasie
–Onzuiverheden verwijderen
-masker
-serum
-Dag/nacht verzorging
-After care

Kosten:  €52,00

Tijdsduur: 60 minuten

Diamondbrasie Luxe

Inhoud diamandbrasie Luxe
-Reinigen
-Epileren
-DiamondBrasie
–Onzuiverheden verwijderen
-Gold Collageen masker
-Massage nek/ schouder
-serum
-Dag/nacht verzorging
-After care

Kosten:  €65,00

Tijdsduur: 75 minuten

Diamondbrasie behandeling Waalwijk

Aanvullende informatie

 Wat is een diamondbrasie behandeling?

Diamondbrasie is een mechanische peeling van de huid. Met diamondbrasie wordt  de bovenste laag van de opperhuid gecontroleerd verwijdert door middel van steriele diamantschijfjes. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van de huid stimuleert. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. Het voordeel van deze methode boven micro-dermabrasie is dat er geen ongezonde kristallen gebruikt worden, die achterblijven in de haren en gezichtsholtes.

Let op met zonlicht

Na de behandeling is het erg belangrijk om de zon en zonnebank tot 1 week na de behandeling te vermijden. Bescherm de huid dagelijks met de After care crème met SPF (zonnefactor). De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken met uitzondering van lipstick en mascara.

Om te weten of uw huid geschikt is voor deze behandeling kunt u altijd even langskomen in de salon voor een uitgebreide huidanalyse.

Diamondbrasie behandeling Waalwijk

Neem contact op